Darmowa dostawa od 299 zł
 
Infolinia 501-788-771
 
14 dniowe prawo zwrotu
 
25% rabaty na zamówienia
  • Pomiary w HACCP praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

    Pomiary w HACCP praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

    68.25

    54.04 zł

    Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu spożywczego i żywienia zbiorowego. Podstawą procesu monitorowania są pomiary. Celem poradnika jest przybliżenie Czytelnikom zagadnień

  • Księga HACCP Dokumenty związane Audit wewnętrzny (CD-ROM)

    Księga HACCP Dokumenty związane Audit wewnętrzny (CD-ROM) licencja zamknięta

    262.5

    187.69 zł

    Komputerowa wersja księgi HACCP do samodzielnego prowadzenia umożliwiająca opracowanie wymaganej dokumentacji. Gotowe formularze, wzory instrukcji i dokumentów z instruktażem wypełnienia. Program komputerowy Księga HACCP powstał na podstawie książki Małgorzaty Wiśniewskiej pt. Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją. Oprogramowanie pozwala w szybki i łatwy spos

  • Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją

    Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją

    99.75

    71.32 zł

    Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować, wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP Kodeksu Żywnościowego oraz rozporządzenia nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Każda strona księgi została opatrzona szczegółową instrukcją jej sporządz

  • Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

    Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

    126

    90.09 zł

    Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z for

  • Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów piekarnia

    Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów piekarnia

    105

    75.08 zł

    Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji. Opracowanie przygotowane przez do

  • Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów (CD)

    Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów (CD)

    168

    120.89 zł

    Wersja elektroniczna książki w formacie MS Word. Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225), wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Funkcjonowanie systemu powinno być d

  • DOKUMENTACJA SANITARNA WG ZASAD DOBREJ PRAKTHIG WYTWÓRNIE ŻYWNOŚCI

    DOKUMENTACJA SANITARNA WG ZASAD DOBREJ PRAKTHIG WYTWÓRNIE ŻYWNOŚCI

    110.7

    87.99 zł

    Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy – wytwórnie żywności) (z suplememntem elektronicznym). Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żyw

  • DOKUMENTACJA SANITARNA WG ZASAD środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego

    DOKUMENTACJA SANITARNA WG ZASAD środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego

    110.7

    87.99 zł

    Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy – środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego) (z suplementem elektronicznym) Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i