Darmowa dostawa od 299 zł
 
Infolinia 501-788-771
 
14 dniowe prawo zwrotu
 
25% rabaty na zamówienia
  • Wzorcowa dokumentacja HACCP gastronomia

    Wzorcowa dokumentacja HACCP gastronomia

    86.1

    65.87 zł

    Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie "Poradnika opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia" autorstwa Barbary Jackiewicz - specjalisty do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Służy do udokumentowania funkcjonowania w

  • Wzorcowa dokumentacja HACCP Gastronomia CD

    Wzorcowa dokumentacja HACCP Gastronomia CD CD-ROM, MS Office 97 lub nowszy, Windows 9x/NT/Me/2000/XP

    95.94

    75.59 zł

    Wersja elektroniczna książki w formacie MS Word. Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie „Poradnika opracowania i wdrażania systemu HACCP”. „Gastronomia" autorstwa Barbary Jackiewicz - specjalisty do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspek

  • Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP sklep spożywczy

    Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP sklep spożywczy

    81.9

    64.79 zł

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełn

  • Wzorcowa dokumentacja HACCP Bar gastronomiczny szybkiej obsługi

    Wzorcowa dokumentacja HACCP Bar gastronomiczny szybkiej obsługi

    86.1

    65.87 zł

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych a także ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego, w tym także bary gastronomicznej szybkiej obsługi, muszą opracować, wykonywać i utrzymywać procedury zgodne z zasadami systemu HACCP, a także przechowywać i archiwizować dokumentację po

  • Wzorcowa dokumentacja HACCP Hurtownia ogólnospożywcza

    Wzorcowa dokumentacja HACCP Hurtownia ogólnospożywcza

    86.1

    65.87 zł

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych i ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego, w tym także hurtownie ogólnospożywcze, są zobowiązane do tego, aby opracować i stosować procedury zgodne z zasadami systemu HACCP, muszą również przechowywać i archiwizować dokumentację potw

  • Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP gastronomia

    Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP gastronomia

    81.9

    64.79 zł

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Autorka

  • Księga GMP/GHP z dokumentacją (CD)

    Księga GMP/GHP z dokumentacją (CD) CD-ROM, Windows 2000/Me/XP/Vista/7/8/10

    123

    94.49 zł

    Licencja upoważnia Użytkownika do wykorzystywania programu zarówno na potrzeby wewnętrzne firmy Kupującego, jak i obsługiwanych przez niego podmiotów. Księga GMP/GHP stanowi przewodnik po zasadach dobrych praktyk produkcyjnych i dobrych praktyk higienicznych, porządkuje dokumentację systemową powstałą podczas wdrażania zasad systemu.Program opracowano na podstawie Wzorcowej

  • Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją

    Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją

    99.75

    75.59 zł

    Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować, wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP Kodeksu Żywnościowego oraz rozporządzenia nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Każda strona księgi została opatrzona szczegółową instrukcją jej sporządz

  • Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

    Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

    126

    94.49 zł

    Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z for